Hvalpe- og unghundehold

Det er vigtigt at din lille nye hvalp bliver socialiseret og får prøvet en masse nye og “farlige” ting, så den bliver rustet til et langt og harmonisk liv sammen med dig.

De yngste hvalpe gennemgår et 10-ugers forløb, hvor der arbejdes med samspil mellem hund og fører. Gennem en masse sjove øvelser lærer du din hund bedre at kende, så du bliver i stand til at vurdere, hvilke indlæringsmetoder, der fungerer bedst for netop din hvalp, og hvor hurtigt du kan gå frem. Næsten alle de øvelser vi arbejder med er grundlaget for andre øvelser, som hunden skal lære, næsten uanset, hvad du vil bruge den til.

De ældre hvalpe arbejder lidt mere målrettet med indkald, gå pænt i snor osv.

Vi vil i løbet af holdet snakke om mere teoretiske ting, som teenager-alder osv. Der vil så vidt muligt blive trænet i forskellige miljøer, så hvalpen lærer at være tryg fremmede steder. Der vil også blive gennemgået praktiske ting. Du vil i den forbindelse få en introduktion til frivillig håndtering, en metode til at klare pelspleje, negleklipning osv uden at stresse og i samarbejde med hunden.

Der arbejdes udelukkende med positiv forstærkning, og med grundlaget for al træning, nemlig kontakt mellem hund og fører.