Hvalpehold

Det er vigtigt at din lille nye hvalp bliver socialiseret og får prøvet en masse nye og “farlige” ting, så den bliver rustet til et langt og harmonisk liv sammen med dig.

Hvalpene gennemgår et forløb, hvor der arbejdes med samspil mellem hund og fører. Vi fokuserer meget mere på samarbejde og kontakt end lydighed. Gennem en masse sjove øvelser lærer du din hund bedre at kende, så du bliver i stand til at vurdere, hvilke indlæringsmetoder, der fungerer bedst for netop din hvalp, og hvor hurtigt du kan gå frem. Mange af de øvelser vi arbejder med er grundlaget for andre øvelser, som hunden skal lære, næsten uanset, hvad du vil bruge den til. Holdet er lagt an på selvstændigt arbejde med hvalpen kombineret med 1:1 tid med instruktøren.

Vi vil i løbet af holdet snakke om mere teoretiske ting, som teenager-alder osv. Der vil så vidt muligt blive trænet i forskellige miljøer, så hvalpen lærer at være tryg fremmede steder. Der vil også blive gennemgået praktiske ting. Du vil i den forbindelse få en introduktion til frivillig håndtering, som er en metode til at klare pelspleje, negleklipning osv uden at stresse og i samarbejde med hunden.

Der arbejdes udelukkende med positiv forstærkning. Der er begrænset antal deltagere på holdene.

Vi starter et nyt hold op ca. hver 4. uge og hvert hold løber over 8 gange.