Noseworkshop

Hundens lugtesans er fænomenal, og med blot en smule træning kan den lære at søge efter bestemte dufte. Nosework er en ret ny hundesport i Danmark. Det er en sport, som både hund og fører har stor fornøjelse af, og det er også nemt at træne derhjemme.

I en konkurrence skal hunden søge i 4 forskellige miljøer: Indendørs, udendørs, i beholdere og på køretøj. Afhængig af niveau skal hunden finde op til 3 forskellige dufte, nemlig lavendel, eucalyptus og anis.

Som noget nyt vil vi ca. 1 gang pr måned lave en workshop, hvor alle hunde uanset niveau kan deltage. Hundene bliver delt i grupper efter niveau, så vidt det er muligt. Stedet vil blive annonceret i facebookgruppen inden dagen. Workshoppene er for klubbens medlemmer.

Du finder datoerne i træningskalenderen, og de vil også blive slået op på Facebook. Det starter kl 12 og varer ca 2 timer, eller til hundene er trætte. Prisen er kr. 20,- til materialer, som indbetales ved tilmelding på Mobilepay nr 300564. Tilmelding er bindende, det vil sige, du får ikke pengene tilbage, hvis du melder afbud, og du SKAL melde afbud, hvis du ikke kommer. Du tilmelder dig helt enkelt ved at indbetale på MobilePay  – husk at skrive i teksten, hvilken dato, du gerne vil deltage.